Daglig leder - Peter Grahn

Velkommen til Peter, ny daglig leder på Aircoil AS!

Vi ønsker Peter Grahn velkommen som ny daglig leder på Aircoil AS. Med lang erfaring og et brennende engasjement kommer han inn som et friskt pust med visjonen om at Aircoil skal være kundenes beste alternativ innen varmevekslere.

I 1994 begynte 20 år gamle Peter sin yrkeskarriere på Aircoil i Årjäng, Sverige. Det var tilfeldigheter som fikk ham til å søke jobben den gang, men han trivdes godt og ble værende i åtte år. Etter en tid som skilærer i Hemsedal førte karrieren ham til jobb innen salg for en softwarebedrift, salgssjef på ventilasjonsfirmaet Lindab og ansvarlig for salgsorganisasjonen på truckfirmaet STILL.

Peters målsetning er å hjelpe andre fremover. «Jeg vil hjelpe individer og bedrifter til å nå bedre resultater. Min rolle er å veilede andre til å lykkes».

«Herlig å være tilbake på Aircoil»

Det føles som jeg endelig har kommet hjem, sier Peter når han beskriver hvordan det er å være tilbake på Aircoil etter 20 år. Han uttrykker også at mye har skjedd mens han har vært borte.

«Det kan sammenlignes med å være på en lang ferie. Når man kommer tilbake ser man at husets fasade er den samme, men når man åpner døren og går inn er alt forandret. Aircoils sjel er her fortsatt, men alt annet er nytt».

Selv om det ligger mye trygghet i å vende tilbake til en gammel arbeidsplass, er det viktig for Peter å gjøre seg fortjent til sin nye rolle. «Jeg ønsker å fortjene tilliten og respekten fra mine kolleger. Noen av dem kjenner jeg fra før, men flere har kommet til og bidratt til utviklingen som har gjort oss ledende innen varmevekslere i Norden».

Før Peter takket ja til jobben som daglig leder var det et hovedpoeng for ham å være sikker på at han hadde noe å bidra med for å drive firmaet fremover. «Jeg vil være en ressurs som er med og bygger Aircoil videre på de stødige, veletablerte pilarene det står på i dag».

Vil bidra med effektive arbeidsmetoder og fokus på det som gir resultater

Med mange års erfaring av å drive bedrifter fremover håper Peter han kan bidra med arbeidsmetoder som fører til resultater. «Det handler i stor grad om å få oversikt over hva som er viktig og riktig. Ved å få de delene på plass, bygger vi en solid basis som fører til langsiktige resultater».

Den nye daglige lederen gleder seg til samarbeidet med kunder og kolleger. «De på Aircoil er mine venner, så der vil jeg fortsette å være i lang tid. Dessuten kommer det alltid til å dukke opp nye spennende utfordringer å gyve løs på innen konsernet».

Til slutt, hvordan føles det å være tilbake på Aircoil? «Fantastisk! Det er første gang jeg har lengtet etter at ferien skal ta slutt».

Ønsker du å avtale et møte med Peter?

Aircoil together in warm and cool

Vi er her for deg og hjelper deg gjerne

Scroll to Top