AC MasterSelection
En enkel måte du selv kan beregne batteribehovet på

Beregningsprogram

Aircoil together in warm and cool

Vi er her for deg og hjelper deg gjerne

Vil du beregne batterier selv?

AC MasterSelection er vårt eget beregningsprogram. Det er enkelt og greit å komme i gang etter installasjonen. Et par knappetrykk senere, og du har beregnet ditt første batteri.

Slik kommer du i gang

Bli bruker

For å komme i gang må du registrere deg som bruker. Vi vil deretter legge deg til manuelt i systemet vårt. Programmet vil til og med gi deg dine reelle priser.

Når du er lagt inn i systemet vårt, sender vi en nedlastningskobling og brukeropplysninger til din registrerte e-post. Når du har installert programmet på datamaskinen din, er det på tide å logge på med brukeropplysningene dine og begynne å beregne batterier.

Begynn å beregne batterier

Gode valg

Med AC MasterSelection kan du dimensjonere batterier selv, uavhengig av forkunnskaper. Valg av funksjon, tilkoblingstype, design og termodynamiske data gir deg en liste over mulige valg som dekker dine behov.

Ingen andre programmer kan håndtere et så bredt spektrum av rørgeometrier, rørmål og materialer på samme måte.

Trenger du hjelp?

Vi er her for deg

Hvis du trenger hjelp til å komme i gang eller har spørsmål, ta kontakt med en av våre selgere.

Så hyggelig at du vil bruke beregningsprogrammet vårt!

Fyll ut kundeopplysningene dine og send dem inn. Vi kommer tilbake til deg i løpet av de neste arbeidsdagene med en nedlastingskobling til programmet og brukeropplysningene dine. Vi legger til alle nye brukere manuelt slik at du får riktige priser direkte i systemet.

AC MasterSelection - bli bruker

Scroll to Top