Vi er med deg fra bestilling til gjennomført levering
Hver dag sørger vi for at bestillinger leveres fra fabrikkene våre til hele Norge

Kontakt

Vi er her for deg

Post- og besøksadresse

Aircoil AS

Anton H Mysensgate 16, 1850 Mysen

Peter Grahn

Peter Grahn

Daglig leder

Jeg liker å løse utfordringer, både for kunder og kollegaer. Jeg er flink til å se helheten, belyse det viktige og med engasjement jobbe frem en løsning. Det som driver meg er kontinuerlig utvikling, lære nye ting og å flytte grenser.

Helst bruker jeg fritiden sammen med familien, gjerne i en god kombinasjon av byliv og friluftsliv. Jeg liker fysisk aktivitet, løping, sykling og langrenn blir det mye av. Den absolutte favoritten er dog en urørt fjellside, bunnløs pudder og frikjøringsski under føttene.

Terese Viken Olsen

Terese Viken Olsen

Administrasjon
Vinny Mpoy

Vinny Mpoy

Selger

Arbeider med alle typer varmevekslere til ventilasjon, som tilpasses kundenes behov.

Jeg bruker fritiden min til å lage beats og se på sport, hovedsakelig fotball. Hvis ikke, koser jeg med familien min. 

Joakim Karlsson

Joakim Karlsson

Selger

Jeg er detaljorientert og opptatt av å forstå kundens behov og å finne den best mulige løsningen. Jeg ønsker å være med fra A-Å, fra start til serieproduksjon.

Sportsfan, hovedsakelig ballsport. Jeg er en stor Manchester United-fan. Liker friluftsliv, jakt og å være ute i skog og mark.

Fredrik Eriksson

Fredrik Eriksson

Selger / Supplier Development

Jeg liker å finne de gode mulighetene og utvikle disse ytterligere. I tillegg hjelper jeg til der ting ikke fungerer så bra. Dette gjelder både i mitt forhold til kunder og til våre leverandører.

Utdannet ingeniør med spesialisering innen bygg og anlegg. Jeg er engasjert i familien og vi deler en stor interesse for sport. Det går mye i fotball, ski og sykling. Gården på landet, med sau og skog er min lidenskap.

Mattias Blom

Mattias Björnson

Selger

Teknikk, utvikling og 3D-tegninger av modeller og industrielle batterier.

Har stor interesse for motocross og motorsport, men er også svært interessert i ishockey. Hjertet mitt banker for Färjestad BK.

Fritiden tilbringes i stor grad i garasjen eller sammen med familien.

Mikael Ringström

Selger

Min bakgrunn innen byggesektoren har lært meg å løse mange utfordringer på stedet, noe som har gitt meg et øye til å se ting fra andre perspektiver. Produktutvikling og løse kundenes utfordringer er tingen for meg.

Som mekaniker til VM-sirkuset i Rallycross, har jeg reist verden rundt og løste tilsynelatende umulige problemer under tidspress. På banen kjører jeg gjerne fort, men tar det med ro når familien sitter i bilen. Liker å jakte og «å ikke sitte stille.»

Scroll to Top