Be a coilonaut - join the team
Velkommen til et godt arbeidsmiljø og gode kollegaer

Ledige stillinger

Aircoil together in warm and cool

Vi er her for deg og hjelper deg gjerne

Karriere hos oss​

Medarbeiderne er nøkkelen til fremgangen vår. Det er derfor viktig at vi har det bra på jobben, samtidig som vi får motivasjon og kunnskap av hverandre for å kunne følge utviklingen, både på markedet og internt.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?​

  • Eget kontor i et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger
  • Mulighet til personlig utvikling og varierte arbeidsoppgaver
  • Internopplæring i vårt CRM/ERP-system og om produktene våre
  • Konkurransedyktig lønn og pensjonssparing
  • Sykeforsikring og utvidet reiseforsikring

Åpen søknad - send inn søknaden din

Aircoil flag

Vi er Aircoil

Aircoil AS – En del av Aircoil Group

Aircoil AS og Aircoil AB er en av Nordens ledende leverandører av varmevekslende produkter. Konsernet Aircoil Group, består av svenske Arcoil AB og norske Aircoil AS Aircoil har vært på det svenske markedet siden 1970 og har hovedkontor i Årjäng i Värmland.

Vi er en frittstående leverandør med medarbeidere som eier foretaket. Vår felles kunnskap og erfaring er vårt hjerte og styrke.

Fleksibilitet

Flere sterke partnere gir oss fordeler. Vi har en uavhengig stilling, og i hvert enkelt tilfelle kan vi velge det beste fra hver leverandør. Innkjøpsvolumene våre er store, noe som innebærer god økonomi for deg som kunde.

Kunnskap og service

For oss er helheten viktig. En av grunnpilarene våre er selvfølgelig kunnskapen og erfaringen til medarbeiderne våre, men det er minst like viktig at vi er tilgjengelige for deg som kunde fra start til mål.

Europas beste produsenter

Vi har med stor nøyaktighet håndplukket det beste av det beste for å kunne tilby varmevekslere som oppfyller nettopp dine behov når det gjelder funksjoner, materiale og leveringstid.

Scroll to Top