Kraft, industri og prosess

Aircoil together in warm and cool

Vi er her for deg og hjelper deg gjerne

Ekstreme utfordringer

langsiktige løsninger

Kontinuerlig drift, høye temperaturer eller miljøer som er utsatt for kjemikalier, forurensninger, vær og vind er vanlige utfordringer i industrien. Uansett om det gjelder å tørke virke, kjøle en generator eller forvarme inntaksluften til en papirmaskin: vi har den kunnskapen og erfaringen som kreves for å levere riktig produkt.

Kraft, industri og prosess

Å velge riktig ut fra forutsetningene

Produkter fra Aircoil finnes i alle større industrier rundt omkring i Sverige. Enten i ventilasjon eller i prosessen. Målet er å foreslå riktig material, til riktig bruksområde – som er mest økonomisk over tid.

I vel 50 år har vi levert produkter for de mest varierte og krevende forhold man kan tenke seg. Så vi er klare til din utfordring.

Kraft, industri og prosess

Prosessindustri - papir og masse

Vi produserer alle typer batterier og vekslere for krevende miljøer.

Aircoil har i årenes løp samlet både kunnskap og erfaringer som gjør at vi kan foreslå robuste løsninger for alle situasjoner.

Eksempel

 • Forvarmingsbatterier
  i varmgalvanisert eller rustfritt stål
 • Dampbatterier
  til oppvarming
 • Kjølebatterier
  til avfukting
 • Rørvekslere
  til varmegjenvinning
Kraft, industri og prosess

Virketørkere – sagbruk

Virketørkere stiller høye krav til kvalitet og driftssikkerhet. Derfor unngår vi alltid å bruke materialer som ikke er egnet til bruk i for krevende miljøer.

 

Vi har lang erfaring i å utforme tørkebatterier som er skreddersydde etter mål og behov. Ved ekstreme behov kan vi for eksempel produsere batterier helt i rustfritt,  syrefast eller varmgalvanisert stål.

Som standard produseres virketørkerne med rammer i rustfritt stål og grovere lameller, samt koblingsrør i kobber eller rustfritt stål, avhengig av hvilken vanntemperatur de skal utsettes for.

Relatert info

Vil du vite mer?

Kraft, industri og prosess

Gruveindustri

Gruvemiljøer stiller høye krav til materialer og utførelse siden driften skjer under krevende forhold.

Aircoil kan levere batterier til forvarming av inntaksluft og gjenvinningsbatterier for å oppnå langsiktig funksjon i et krevende miljø. Batteriene produseres for eksempel i varmgalvanisert eller rustfritt stål. helt basert på kundens krav og ønsker.

Kraft, industri og prosess

KRAFTINDUSTRI

Ved kjøling med elvevann er utfordringene flere, for eksempel oksygenert og ufiltrert vann som kan forkorte batterienes levetid. For å unngå uventede driftsstopp av turbinene på grunn av lekkasje som følge av dette er det blant annet viktig å bruke riktig materiale.

Aircoil kan levere batterier for generatorkjøling med rør i CuNi tiltenkt for ferskvann. Batteriene kan også fås i rensbar utførelse med lekkasjevisning.

Scroll to Top