Markedets mest komplette leverandør
Med løsninger som oppfyller både dine og myndighetenes krav

Varmevekslere

Aircoil together in warm and cool

Vi er her for deg og deg hjelper gjerne

Nordens største utvalg av varmevekslere

I utvalget vårt finner du batterier til både oppvarming og kjøling i ulike kvalitetsklasser. Du kan velge mellom ulike materialkombinasjoner. Hvis standardutvalget ikke er tilstrekkelig, utvikler vi en løsning som passer til dine ønsker. Hva trenger du?

HURTIGMENY

Gjør et godt batterivalg

Vi deler gjerne vår kunnskap om varmevekslere

Behovet

Ditt behov er alltid utgangspunktet for vårt batterivalg. Hvilke kanaler og enheter er batteriet beregnet på? Hvilke spesifikke krav stilles utfra miljøet?

Produktet

Hos oss finner du et stort utvalg varmevekslere i ulike kvalitetsklasser og materialkombinasjoner. Hvert batteri har også sin egen standardiserte produktkode. Hvis standardutvalget ikke er tilstrekkelig, hjelper vi deg med å finne en løsning som passer dine behov.

Løsning

Vi lytter nøye og finner løsninger som oppfyller dine, dine kunders og myndighetenes krav. Takket være vår kunnskap og erfaring kan vi foreslå batterier med riktig kvalitet, levetid og pris utfra dine behov.

Har du spørsmål?

Aircoil varmebatteri type HW
AC MasterSelection beregningsprogram

I vårt beregningsprogram AC MasterSelection kan du beregne varmebatterier for vann og kuldemedier.

Materialvalg

Hvilket materialvalg som er riktig avhenger av hvor installasjonen din skal være i drift. Korrosive miljøer, temperaturvariasjoner eller varierte volumer stiller ulike krav til hvilken type varmevekslende produkter som kreves.

Velger du et produkt i riktig materiale, forsikrer du deg på en enkel måte mot problemer med korrosjon i batterier. Et komplett og rent batteri yter bedre, noe som resulterer i lavere driftskostnader og lengre levetid.

OEM, original equipment manufacturer

I prosjekter der det skal produseres produkter for masseproduksjon, kan vi innhente spesialkompetanse og komme med skreddersydde løsninger.

Det kan være store prosjekter som tar flere år fra idé til ferdig produkt eller prosjekter som kan løses med en telefonsamtale.

Vår kunnskap bidrar med ideer og løsninger, fra start til ferdige produkter.

Vi garanterer også miljømessig bærekraftige løsninger med riktig kvalitet og pris.

Scroll to Top