Terese

Tusen takk og lykke til i fremtiden Terese!

Etter mange år i Aircoil er det nå på tide for vår verdsatte kollega Terese å ta fatt på nye utfordringer. Vi ønsker Terese lykke til i fremtiden, og takker henne for innsatsen i tiden hun har vært her hos oss.

“Etter åtte år her i Aircoil har jeg nå min aller siste arbeidsdag onsdag 26 juni. Da går ferden videre på nye eventyr, i en helt annen bransje.

Samtidig som det er spennende å skulle prøve meg på noe helt nytt, er det vemodig og trist å forlate alle de fine kollegaene mine , og alle kunder og leverandører jeg har samarbeidet tett med så lenge.  

Det har derfor ikke vært en enkel avgjørelse å ta, og jeg har felt noen tårer,  men av og til så dukker det opp muligheter man bare er nødt til å gripe.

Aircoil har vært en trygg og stabil arbeidsplass for meg, og jeg tar med meg mange verdifulle erfaringer og gode minner herifra.

Og ikke minst, gode relasjoner og langsiktige vennskap.

Jeg ønsker Aircoil og samarbeidspartnere lykke til videre, jeg heier på dere.”

"Tusen takk, alle sammen for en fin tid. Jeg ville ikke ha vært den foruten."

Aircoil together in warm and cool

Vi er her for deg og hjelper deg gjerne

Scroll to Top